Nieuws

Pinksterweekend: Woburn Clubkampioenschappen 2018

Op woensdag 16 mei t/m zondag 20 mei 2018 worden de clubkampioenschappen op Woburn gehouden. Reserveer deze data alvast in de agenda en schrijf je in!

 

Op woensdag 16 mei t/m zondag 20 mei 2018 worden de clubkampioenschappen op Woburn gehouden. Reserveer deze data alvast in de agenda en schrijf je in!

Jeugd:

Elk jeugdlid is gratis en automatisch in zijn/haar leeftijdscategorie voor de single van dit toernooi ingeschreven. We starten voor de jeugd op woensdagmiddag 16 mei (Rood, Oranje en Groen). Er zal op basis van beschikbaarheid een indeling gemaakt worden. Indien je tijdens (één van) deze dagen verhinderd bent, dan graag mailen naar jeugd@woburn.nl. Tijdens dit toernooi kun je je extra inschrijven voor dubbel en/of mix met een vriend/vriendin. Indien je wilt dubbelen/mixen graag een mail naar eerdergenoemd emailadres met de volgende informatie van jou en je dubbelpartner:

Naam, geboortedatum en emailadres

Speelsterkte [oranje, groen]

Mobiele nummer [waarop jij dan wel je vader of moeder bereikbaar is]

Senioren:

De eerste wedstrijden voor de senioren starten (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) op donderdagavond 17 mei. Voor de inschrijvingen van de senioren geldt, inschrijven uiterlijk vóór maandag 14 mei. Houd je email in de gaten met info voor senioren hoe je je in kunt schrijven. Mocht je je nu al in willen schrijven, stuur dan een mail met je gegevens naar toernooiwoburn@gmail.com:

Naam, emailadres en mobiele nummer

Welke categorie je wilt spelen: enkel/dubbel/gemengd dubbel, inclusief gegevens dubbelpartner

Geef mogelijke verhinderingsmomenten op waarop je echt niet kan

BBQ:

De finales zullen worden gespeeld op zondag 20 mei en we sluiten de kampioenschappen af met de inmiddels beroemde BBQ. Ook daarvoor kan via het emailadres toernooiwoburn@gmail.com worden ingeschreven. Kosten volwassenen € 15,- en kinderen t/m 12 jaar € 5,-

Let op: uiterlijke inschrijfdatum BBQ 18 mei 2018

Met sportieve groet,

ClubKampCie

« Terug

» Nieuws archief