Nieuws

TENNISWEEKEND VOOR DE JEUGD

WOBURN TENNIS WEEKEND 2016                                                        

Tennisvereniging Woburnpark Vught organiseert dit jaar een 2-daags tenniskamp in het eerste weekend van de zomervakantie. Het worden 2 supergave dagen boordevol tennis, andere sporten, leuke spelletjes en heel veel lol! Het verhogen van het individuele tennisniveau staat centraal en dat doen we op verschillende niveau’s: voor de jongste deelnemers zijn er naast tennis ook veel leuke spelletjes en activiteiten en voor de gevorderde competitiespelers gaan we een meer uitdagend programma maken met een tennis toernooi, conditietraining, en natuurlijk andere leuke spannende activiteiten! Zorg dus dat je erbij bent!

WANNEER?

Zaterdag 23 en zondag 24 juli 2016.

VOOR WIE?

Voor alle jeugdleden van Woburn van 4 t/m 12 jaar. Ieder jeugdlid mag ook een (of meerdere) vriendje meenemen die geen lid is maar het wel leuk vindt om samen met jou op de baan te staan.

WAT GAAN WE DOEN?

Het tennisweekend staat volledig in het teken van sportiviteit en gezelligheid. In het programma wordt rekening gehouden met de speelsterkte en leeftijd van de kinderen. Het tenniskamp wordt professioneel begeleid door ervaren tennisleraren van Simon Sport en een aantal enthousiaste vrijwilligers.

Voor alle deelnemers is het programma:

  • zaterdag 23 juli: van 10.00 – 20.30 uur inclusief lunch, diner en een avondprogramma (met spannende speurtocht door vaders!)
  • zondag 24 juli: van 10.00 – 17.00 uur inclusief lunch met aansluitend een gezellige BBQ.

Voor snacks en drinken wordt ook gezorgd, dus je hoeft alleen je racket mee te nemen en in je tenniskleren te komen. Hoe het programma er in detail uitziet dit jaar hoor je zo snel mogelijk na sluiting van de inschrijftermijn: 11 juli 2016. Het kamp wordt zondagavond om 17.00 uur afgesloten met een gezellige BBQ, waarbij ook ouders, broertjes en zusjes welkom zijn. Vanaf 17.00 uur wordt de verantwoordelijkheid voor de kinderen overgedragen aan de ouders.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

De kosten voor het tenniskamp inclusief lunches, versnaperingen, 1 avondmaaltijd en de afsluitende BBQ bedragen € 75,-

De kosten voor de BBQ bedragen €15,- per volwassene en € 5,- per extra kind.

INSCHRIJVING

Het inschrijfformulier uiterlijk 11 juli 2016 invullen en inleveren per mail. Betaling verloopt via automatische incasso. Forward deze mail dus naar vriendjes/vriendinnetjes die met jou mee willen doen en schrijf snel in want VOL=VOL. Er volgt per e-mail een bevestiging van de aanmelding. Alleen bij voldoende aanmeldingen kan het kamp doorgaan, dus zorg dat je erbij bent!

 

De zomerkampcommissie

Ellen, Chantal en Michelle

jeugd@woburn.nl

« Terug

» Nieuws archief