Nieuws

Ouder-Kind toernooi 2016

Beste Leden, jeugdleden, ouders, broertjes en zusjes,

De zomer is nu echt voorbij, het wordt weer sneller donker, de temperatuur daalt en we hebben weer zin in Hollandse kost.

Ook voor Woburn betekent het dat het seizoen er bijna op zit. We blijven natuurlijk zo lang mogelijk op onze gravelbanen spelen, maar op een gegeven moment is het echt klaar.

Om dat moment voor te zijn en omdat we het seizoen op een leuke manier af willen sluiten organiseren wij in het laatste weekend van de herfstvakantie, op Zondag 30 Oktober het Woburn Ouder-Kind Toernooi. Aangezien het dan ook bijna Halloween is mag je verkleed komen. Het tenniskoppel (dus ouder + kind) dat er het griezeligst uit ziet wint uiteraard een prijs.

We starten om 14:30 met de wedstrijdjes tot ongeveer 16:30. Aansluitend zullen we een gezellige borrel drinken en zal er gezorgd worden voor een kleine (borrel) hap, waarna de kinderen in grote getalen de buurt onveilig mogen gaan maken met een heuse Trick or Treat’.

Aanmelden kan nog t/m 23 oktober via jeugd@woburn.nl. Geef bij je inschrijving wel even je speelsterkte aan (zowel ouders als kinderen ;-). Dit is bij uitstek een leuke activiteit voor het hele gezin, leeftijd maakt niet uit! Het toernooi kan alleen doorgang vinden bij voldoende inschrijvingen.

Kosten zijn € 5 p.p.

Tot 30 oktober allemaal.

Griezelige groet,

Jeugdcommissie Woburn

Ellen, Chantal, Floor, Louise en Michelle

jeugd@woburn.nl

« Terug

» Nieuws archief