Trainingen

TENNISLESSEN

Tennisvereniging Woburn biedt haar leden in samenwerking met Simon Tennisschool de mogelijkheid om training te volgen. Tennistraining wordt gedurende het hele jaar gegeven, verdeeld over 3 blokken van 13 lessen. In de zomer lessen op de gravelbanen van Woburnpark (periode april t/m oktober/november) en in de winterperiode in de tennishal van Health City Vught. Kijk op http://www.simontennis.nl  voor meer informatie, actuele prijzen en lesdata.

Tenniskids Lesprogramma

Een uniek systeem in de tenniswereld. Simon Tennisschool werkt met het Tenniskids programma. Doelstelling van Tenniskids is om jonge kinderen vanaf vierjarige leeftijd te stimuleren om de tennissport te gaan beoefenen. Tenniskids is meer dan puur het volgen van tennistrainingen. De kinderen leren spelenderwijs successen te beleven, contacten op te doen, sportiviteit te tonen en plezier te maken op een tennisveld. De kinderen vervullen spelenderwijs allerlei opdrachten en ontvangen een sticker in hun stickerboekje. De trainers van Simon Tennisschool hebben een speciale cursus bij de tennisbond gevolgd.

Om uw kind op te geven voor deze tennislessen gaat u naar de website van Simon Tennis waar u uw kind kunt inschrijven voor één van de aangeboden jeugdprogramma’s: http://www.simontennis.nl/locaties/detail/11/#inschrijven

Maak kennis met tennis

‘Maak Kennis Met Tennis’ cursus voor kinderen van 6 t/m 17 jaar: 10 lessen slechts € 99,- incl gratis Babolat racket.

Wil je leren tennissen? Dan ben je bij tennisvereniging Woburnpark aan het goede adres. Vanaf april wordt de “Maak Kennis met Tennis” cursus gegeven voor kinderen die nog geen enkele ervaring hebben met tennis en nooit eerder les hebben gehad. Naast de eerste beginselen van de tennistechniek wordt ook veel aandacht besteed aan specifieke balspelletjes en motorische vaardigheden. Tevens worden de slagen, de puntentelling en de omgangsvorm op de baan behandeld. Per les worden maximaal 10 leerlingen geplaatst op 2 banen, zodat het leerzaam en intensief blijft en er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. http://simontennis.nl/MaakKennisMetTennis

Let op! De Maak Kennis Met Tennis cursus wordt per persoon 1-malig aangeboden en is voor kinderen die nog geen enkele ervaring hebben met tennis en nooit eerder les hebben gehad. Indien je na de Maak Kennis Met Tennis cursus kiest voor vervolglessen, schrijf je je in voor het reguliere lesprogramma.

Nieuw: Tenniskids Blauw

Nieuw dit jaar is Tenniskids Blauw, voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Bij Tenniskids Blauw leren kinderen hele basale vaardigheden aan de hand van oefeningen. De verschillende simpele oefeningen zijn er vooral op gericht bewegings-, bal- en racketvaardigheden van de kinderen te ontwikkelen. De lessen van Tenniskids Blauw worden gegeven door een tennisleraar en aan Tenniskids Blauw wordt nog geen competitievorm gekoppeld. Kids ontvangen een gratis racket & bal.